Mag jij dit jaar het bedrijfsuitje regelen?

Heb jij dit jaar de opdracht gekregen om het bedrijfsuitje te organiseren? Dit is de kans om er wat bijzonders van te maken. Iets doen wat iedereen leuk vindt? Lekker in de buitenlucht met een hapje en een drankje. Wat is er dan leuker dan een rondvaart?

Op de Lady Grace kun je genieten met maximaal 12 personen. Is het gezelschap groter? Informeer dan naar de mogelijkheden.

BEdrijfsuitje Deventer

Ervaringen aan boord van de Lady Grace

Prijzen Lady Grace Deventer

Alle boottochten zijn op maat in te vullen. Om je toch een indicatie van de kosten te geven vind je hieronder een aantal van de mogelijkheden voor de rondvaarten en eventuele cateringopties. Mocht je speciale wensen hebben, neem dan gerust contact met ons op

Deventer Rondvaarten

Neem contact met ons op voor een op maat gemaakt offerte

De Schippers van de Lady Grace

Jaren geleden kwamen we op Vlieland een vissersschip tegen met een grote open buitenruimte. We waren op slag verliefd. Op dat moment runden we de jachthaven in Deventer, dus deze droom moesten wij even parkeren.

Het idee van een eigen schip werd serieuzer toen we besloten om het roer om te gooien. Na vele jaren met veel plezier in de jachthaven van Deventer te hebben gewerkt, werd het toch tijd om op zoek te gaan naar een geschikt schip. In Engeland hebben we de Lady Grace gevonden.

Op 15 juni 2022 arriveerde onze droom veilig en wel in Deventer. De Lady Grace geeft ons ook de gelegenheid om andere mensen blij te maken. Dit is iets waar we in de jachthaven heel gelukkig van werden en stiekem heel erg missen. De Lady Grace is inmiddels uitgerust met heerlijke loungebanken en allerlei gemakken om onze gasten te verwennen. Wij kijken er daarom erg naar uit om u te mogen verwelkomen voor een mooie tocht op de IJssel.

De schippers van de Lady Grace Deventer