Wat je verder kunt bedenken....

Heb je iets bedacht wat hier niet bij staat? Schroom niet en neem contact met ons op! De kans is groot dat wij dit samen met je kunnen uitvoeren.

Rondvaart deventer Lady Grace Deventer

Ervaringen aan boord van de Lady Grace

Prijzen Lady Grace Deventer

Alle boottochten zijn op maat in te vullen. Om je toch een indicatie van de kosten te geven vind je hieronder een aantal van de mogelijkheden voor de rondvaarten en eventuele cateringopties. Mocht je speciale wensen hebben, neem dan gerust contact met ons op

Deventer Rondvaarten

Neem contact met ons op voor een op maat gemaakt offerte

De Schippers van de Lady Grace

Jaren geleden kwamen we op Vlieland een vissersschip tegen met een grote open buitenruimte. We waren op slag verliefd. Op dat moment runden we de jachthaven in Deventer, dus deze droom moesten wij even parkeren.

Het idee van een eigen schip werd serieuzer toen we besloten om het roer om te gooien. Na vele jaren met veel plezier in de jachthaven van Deventer te hebben gewerkt, werd het toch tijd om op zoek te gaan naar een geschikt schip. In Engeland hebben we de Lady Grace gevonden.

Op 15 juni 2022 arriveerde onze droom veilig en wel in Deventer. De Lady Grace geeft ons ook de gelegenheid om andere mensen blij te maken. Dit is iets waar we in de jachthaven heel gelukkig van werden en stiekem heel erg missen. De Lady Grace is inmiddels uitgerust met heerlijke loungebanken en allerlei gemakken om onze gasten te verwennen. Wij kijken er daarom erg naar uit om u te mogen verwelkomen voor een mooie tocht op de IJssel.

De schippers van de Lady Grace Deventer